Vanuit Nederland je huisvesting op Curaçao uitzoeken en uiteindelijk boeken kan heel lastig zijn. De meeste stagiaires die gaan stage lopen op Curaçao zijn hier immers nog nooit geweest. Hoe weet je dan bijvoorbeeld in welke wijk je wilt gaan wonen, in welke staat verkeert het studentenhuis zich, hoe is het met de veiligheid gesteld en hoe zijn de beheerders?

Allemaal vragen die inderdaad lastig te beantwoorden zijn vanuit Nederland. Daarom helpen wij je graag op weg bij het maken van jouw keuze in de juiste huisvesting op Curaçao. Op onze website tref je diverse huisvestingen aan, waaronder studentenhuizen, appartementen en studio’s. Al deze huisvestingen op Curaçao hebben wij zelf beoordeeld op locatie en geschikt gevonden om aan te bieden op onze website.

Wel of geen geschikte huisvesting

Wat maakt een huisvesting nu wel of niet geschikt om aangeboden te kunnen worden op “Huisvesting op Curaçao”?

Het grote voordeel is dat wij, het team achter Huisvesting op Curaçao, al jaren wonen en werkzaam zijn op Curaçao. Hierdoor weten wij echt wat er speelt in de wijken waar de huisvestingen zich bevinden; hoe veilig het er is en daarnaast ook niet geheel onbelangrijk, of het een gezellige wijk is om in te wonen als stagiair.

Is de huisvesting geschikt voor zoveel bewoners (qua aanwezig sanitair etc.), kun je in de straat wel je auto parkeren, hoe zijn de buren naast de huisvesting etc. etc. Dit en veel meer vragenstukken vallen onder de criteria waarom wij een huisvesting aanbevelen of niet.

Overzicht huisvesting

Wij proberen jou op onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien met betrekking tot de huisvestingen. Zoek en filter op jouw eigen wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar studentenhuis die een zwembad heeft, maximaal voor 20 personen etc. etc. dan kun je deze faciliteiten eenvoudig filteren op onze website.

Mocht je een leuke huisvesting tegenkomen en toch nog met een paar vragen zitten, geen probleem. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons eenvoudig een WhatsApp en wij beantwoorden graag al jouw vragen.